nieodśnieżone drogi

Wypowiadajcie się na temat wszystkiego co się dzieje w naszym miasteczku i okolicach !

Moderator: Błażej Nowicki

nieodśnieżone drogi

Postprzez malenka1000 » Wto Sty 19, 2010 5:21 pm

Witam. Chciałam się tylko podzielić tym jak strasznie jestem wkurzona na to jak są odśnieżone nasze drogi w izbicy i okolicach. Wkurza mnie to że codziennie podróżuje samochodem po okolicach bo taka moja praca i niestety nie mogę w niektórych miejscowościach dojechać do klienta. Chodzi np. o drogę w kierunku jeziora Długie :evil: . Od kilku dni nikt tam nie widział pługu, a przecież ludzie tam mieszkają i też muszą jakoś dojechać do pracy, ale niestety nie mają takiej możliwości. Ja nie wiem naprawdę na co burmistrz dostaje pieniądze bo na pewno nie na odśnieżanie skoro nie widać tego efektu. Jeżeli jest ktoś kto jest tego samego zdania niech pisze. Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że coś się poprawi, ale zanim nadejdzie odwilż :evil:
Awatar użytkownika
malenka1000
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Dołączenie: Sob Paź 18, 2008 1:19 pm

Re: nieodśnieżone drogi

Postprzez malenka1000 » Czw Sty 28, 2010 3:53 pm

I znów się zaczyna zima powróciła w zastraszającym tempie a drogi boczne jak zwykle nieodśnieżone. Już nerwy biorą na rządzących tym miastem. Przecież miasto (burmistrz) powinien być przygotowany na taką pogodę a nie ludzi uwiązywać w domu.
Awatar użytkownika
malenka1000
starszy szeregowy
starszy szeregowy

Dołączenie: Sob Paź 18, 2008 1:19 pm

Postprzez Banita » Czw Sty 28, 2010 5:55 pm

Jadąc drogą zastanawiałem się, czym się różni gmina Izbica od gminy Topólka, oczywiście w sensie utrzymania dróg w porze zimowej,gmina Topólka widac że dba o swych mieszkańców zapewniając im dojazd,natomiast to co jest na odcinku Swiszewy ,Hulanka, wystawia złą opinie burmistrzowi i jego ekipie,nie ma wytłumaczenia że są inne odcinki do odśnieżania,tam nie było pługa!!!!!!!!!!!!!!podnieśc swe tłuste cztery litery i wziąśc się za odśnieżanie!!!!!!!!
Banita
plutonowy
plutonowy

Dołączenie: Nie Sty 18, 2009 3:30 pm

Postprzez mendel » Pią Sty 29, 2010 8:47 pm

To co robi pan burmistrz woła o pomste do nieba...zeby gmina TOPÓLKA odsnieżała droge dojazdowa do izbicy? Zostawiam to bez komentarza... :x
----Mowa jest srebrem,milczenie złotem----
Awatar użytkownika
mendel
chorąży
chorąży

Dołączenie: Śro Lis 08, 2006 6:58 pm

Postprzez iwona szczerbiak » Sob Sty 30, 2010 10:50 pm

kochani o czym Wy marzycie ,zasypało nas porządnie i dopóki nie przyjdzie wiosna i odwilż to możemy zapomnieć o tym ,że wydostaniemy się ze wsi do miasta,gmina nic nie robi w tym kierunku, komunalka także
iwa
iwona szczerbiak
szeregowy
szeregowy

Dołączenie: Wto Sty 12, 2010 10:23 am

Powróć do Ogólne

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość